Μοξαθεραπεία και Βεντούζες

Moxibustion & Cupping


H μόξα, οι βεντούζες και το guasha είναι πολύ αποτελεσματικές τεχνικές που εφαρμόζονται παράλληλα ή χωριστά από τη θεραπεία με χειρομάλαξη, σιάτσου, βελονισμό και διατροφή.

Xρησιμοποιούνται κυρίως για μυοσκελετικά προβλήματα και πόνους αλλά έχουν πολλές άλλες εφαρμογές, όπως τη θεραπεία αναπνευστικών, νευρολογικών, πεπτικών, γυναικολογικών και άλλων προβλημάτων.

Οι τεχνικές αυτές συνδυάζονται άριστα με βελονισμό, tuina και σιάτσου.


Εντατικό Σεμινάριο Μόξα και Βεντούζες

15 & 16 Δεκεμβρίου 2018

Το Εντατικό Σεμινάριο Μόξα και Βεντούζες δίνει τις κύριες τεχνικές μοξαθεραπείας και βεντουζών καθώς και άλλες χρήσιμες παραδοσιακές εφαρμογές, όπως guasha, για άμεση αντιμετώπιση πόνου και διάφορων άλλων προβλημάτων.

Απευθύνεται σε σπουδαστές και επαγγελματίες υγείας.

Διδασκαλία: Ιλάειρα Μπουρατίνου, Χριστίνα Κούλη κ.ά.

Διεξάγεται σε ένα Σαββατοκύριακο σεμινάριο, 11:00 π.μ. – 5:30 μ.μ.

Διδακτικές ώρες: 13

Δίδακτρα: €165

.


Προχωρημένο Σεμινάριο Μόξα και Βεντούζες

06 & 07 Απριλίου 2019

Το Προχωρημένο Σεμινάριο Mόξα & Bεντούζες εστιάζεται στην πρακτικά εφαρμογή των διαφορετικών μορφών θεραπείας με μόξα και βεντούζες καθώς και με άλλες αποτελεσματικές τεχνικές για κοινές παθήσεις και περιπτώσεις, κυρίως με βάση την Κινέζικη Ιατρική διαφορική διάγνωση. Oι τεχνικές αυτές συνδυάζoνται άριστα με βελονισμό, tuina και σιάτσου.

Απευθύνεται σε άτομα με κατάρτιση στη θεωρία της Κινέζικης Ιατρικής που γνωρίζουν τα βελονιστικά σημεία, όπως βελονιστές και επαγγελματίες του σιάτσου.

Διδασκαλία: Ιλάειρα Μπουρατίνου, Χριστίνα Κούλη κ.ά.

Διεξάγεται σε ένα Σαββατοκύριακο σεμινάριο, 9:00 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Διδακτικές ώρες: 20

Δίδακτρα: €220