Εξειδικευμένα Σεμινάρια Μάλαξης με Βεντούζες

Specialised Cupping Massage Workshops

Είστε φυσικοθεραπευτής, μασέρ, ρεφλεξολόγος, shiatsu practioner ή αισθητικός;

Ασχολείστε με οποιαδήποτε θεραπεία σώματος και τα χέρια σας κουράζονται;

Οι τεχνικές με τις βεντούζες σιλικόνης θα σας προσφέρουν μιια άμεση και ξεκούραστη μέθοδο για την αποτελεσματική θεραπεία των πελατών σας.

Οι βεντούζες χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες του κόσμου εδώ και αιώνες ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας. Η αναρρόφηση που επιτυγχάνεται επιδρά στην επιδερμίδα αλλά και στις ποιο βαθιές στρώσεις συνδετικών ιστών και μυών, προσδίδοντας άμεση ανακούφιση από πόνους και εντάσεις. Επίσης βελτιώνει εμφανώς την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου βοηθόντας στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη αλλά και στην αποτοξίνωση των ιστών.

Κλασικές τεχνικές χειρομάλαξης ενσωματώνονται με τις βεντούζες δημιουργώντας ειδικά διαμορφωμένες συνεδρίες για μέγιστη αποτελεσματιότητα. Οι βεντούζες σιλικόνης εφαρμόζονται στην επιδερμίδα έτσι ώστε να δημιουργηθεί αρνητική πίεση επιτρέποντας έτσι τον μασέρ να ανασηκώσει τις διάφορες στρώσεις περιτονιών και μυών. Αυτή η διαδικασία μειώνει τις συμφύσεις και μαλακώνει τον ουλώδη ιστό και βοηθάει να «ξεκολλήσουν» οι μύες και οι περιτονίες επιτρέποντας τους να κινούνται πιο φυσιολογικά. Οι χρήση των βεντουζών εφαρμόζεται σε σχεδόν όλο το σώμα αλλά εστιάζει περισσότερο στις «προβληματικές περιοχές».


Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεραπείας η Ilaira Βouratinos μας διδάσκει πληθώρα νέων τεχνικών μάλαξης με βεντούζες για το σώμα και το πρόσωπο, με τουλάχιστον 10 διαφορετικούς τύπους βεντούζας, κυρίως από σιλικόνη. Οι μοναδικές αυτές τεχνικές τις μαλακής βεντούζας συνδυάζονται επδέξια με κλασσικές τεχνικές χειρομάλαξης. Ταυτόχρονα γίνεται χρήση βιολογικών ελαίων βάσης και αιθέριων και δίνονται οι καλύτερες συνταγές για την κάθε περίπτωση.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αυτών οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν, αλλά και να επωφεληθούν οι ίδιοι από τα ευεργετικά αποτελέσματα των τεχνικών μιας και θα εφραμόσουν τη θεραπεία όλοι ο ένας στον άλλον.

Συνδεθείτε στην Εκδήλωση Facebook

Η παρακολούθηση του πακέτου των τριών αυτών εξειδικευμένων σεμιναρίων σας εξασφαλίζει συνολική έκπτωση στα δίδακτρα 25%. 

Η παρακολούθηση δύο εκ των τριών σεμιναρίων αναλογεί σε συνολική έκπτωση στα δίδακτρα 20%.

Μάλαξη με Βεντούζες για την Πλάτη
Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, 12:00 – 16:30.

Γνωρίζετε πως έως το 95% του πληθυσμού πάσχει από πόνους στη ράχη; Με τις βεντούζες σιλικόνης θα έχετε άμεσα αποτελέσματα σε πόνους, εντάσεις και σφιξίματα καθώς και σε ανισορροπίες της σπονδυλικής στήλης, χωρίς να κουράζονται τα χέρια σας.

Διδακτικές ώρες: 5        Δίδακτρα: 70 ευρώ

Συνδεθείτε στην Εκδήλωση Facebook

Μάλαξη με βεντούζες Αδυνατίσματος & Κυτταρίτιδας
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, 16:00 – 20:30

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την καταπολέμηση του παθολογικού φαινομένου της κυτταρίτιδας, τη συσσώρευση λίπους, την κατακράτηση υγρών. Η μάλαξη κυτταρίτιδας με βεντούζες οδηγεί στην καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των τοπικών ιστών, στην διέγερση της ροής του αίματος και της λέμφου. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και σμιλεύει το περιγράμματος των κάτω άκρων, της κοιλιακής χώρας και των γλουτών.

Διδακτικές ώρες: 5        Δίδακτρα: €80

Συνδεθείτε στην Εκδήλωση Facebook

Ανανέωση Προσώπου με Βεντούζες
Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019, 10:30 – 15:00.

Νέα τεχνική χειρισμού των ιστών του προσώπου με τις βεντούζες! Η καινούρια αυτή μέθοδος θα εντυπωσιάσει με την ευκολία εφαρμογής της και το άμεσο, εμφανές αποτέλεσμα που προσφέρει. Ξεκινώντας από μέγεθος μόλις 3 μ.μ., οι βεντούζες επιτρέπουν τη συνολική ανανέωση της όψης του προσώπου. Παρατηρείστε ευδιάκριτο αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής μετά από λίγα μόνο λεπτά.

Διδακτικές ώρες: 5        Δίδακτρα: 90 ευρώ

Συνεθείτε στην Εκδήλωση Facebook

Διδακτικές ώρες για το καθένα σεμινάριο: 5

Διδακτικές ώρες για τα τρία σεμινάρια: 15

Δίδακτρα και για τα τρία σεμινάρια: €240, 25% έκπτωση για προεξόφληση και των τριών σεμιναρίων, οπότε τα δίδακτρα ανέρχονται στο ποσό των €180.

20% έκπτωση για προεξόφληση δύο εκ των τριών σεμιναρίων.