Εξειδικευμένα Σεμινάρια Μάλαξης με Βεντούζες

Specialised Cupping Massage Workshops

Είστε φυσικοθεραπευτής, μασέρ, ρεφλεξολόγος, shiatsu practioner ή αισθητικός;

Ασχολείστε με οποιαδήποτε θεραπεία σώματος και τα χέρια σας κουράζονται;

Οι τεχνικές με τις βεντούζες σιλικόνης θα σας προσφέρουν μιια άμεση και ξεκούραστη μέθοδο για την αποτελεσματική θεραπεία των πελατών σας.

Οι βεντούζες χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες του κόσμου εδώ και αιώνες ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας. Η αναρρόφηση που επιτυγχάνεται επιδρά στην επιδερμίδα αλλά και στις ποιο βαθιές στρώσεις συνδετικών ιστών και μυών, προσδίδοντας άμεση ανακούφιση από πόνους και εντάσεις. Επίσης βελτιώνει εμφανώς την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου βοηθόντας στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη αλλά και στην αποτοξίνωση των ιστών.

Κλασικές τεχνικές χειρομάλαξης ενσωματώνονται με τις βεντούζες δημιουργώντας ειδικά διαμορφωμένες συνεδρίες για μέγιστη αποτελεσματιότητα. Οι βεντούζες σιλικόνης εφαρμόζονται στην επιδερμίδα έτσι ώστε να δημιουργηθεί αρνητική πίεση επιτρέποντας έτσι τον μασέρ να ανασηκώσει τις διάφορες στρώσεις περιτονιών και μυών. Αυτή η διαδικασία μειώνει τις συμφύσεις και μαλακώνει τον ουλώδη ιστό και βοηθάει να «ξεκολλήσουν» οι μύες και οι περιτονίες επιτρέποντας τους να κινούνται πιο φυσιολογικά. Οι χρήση των βεντουζών εφαρμόζεται σε σχεδόν όλο το σώμα αλλά εστιάζει περισσότερο στις «προβληματικές περιοχές».


Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεραπείας η Ilaira Βouratinos μας διδάσκει πληθώρα νέων τεχνικών μάλαξης με βεντούζες για το σώμα και το πρόσωπο, με τουλάχιστον 10 διαφορετικούς τύπους βεντούζας, κυρίως από σιλικόνη. Οι μοναδικές αυτές τεχνικές τις μαλακής βεντούζας συνδυάζονται επδέξια με κλασσικές τεχνικές χειρομάλαξης. Ταυτόχρονα γίνεται χρήση βιολογικών ελαίων βάσης και αιθέριων και δίνονται οι καλύτερες συνταγές για την κάθε περίπτωση.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αυτών οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν, αλλά και να επωφεληθούν οι ίδιοι από τα ευεργετικά αποτελέσματα των τεχνικών μιας και θα εφραμόσουν τη θεραπεία όλοι ο ένας στον άλλον.

Μάλαξη με Βεντούζες για την Πλάτη
29 Νοεμβρίου 2018, 5:30 – 10:00 μ.μ.

Γνωρίζετε πως έως το 95% του πληθυσμού πάσχει από πόνους στη ράχη; Με τις βεντούζες σιλικόνης θα έχετε άμεσα αποτελέσματα σε πόνους, εντάσεις και σφιξίματα καθώς και σε ανισορροπίες της σπονδυλικής στήλης, χωρίς να κουράζονται τα χέρια σας.

Διδακτικές ώρες: 5        Δίδακτρα: 70 ευρώ

Συνδεθείτε στην Εκδήλωση Facebook

Μάλαξη με βεντούζες Αδυνατίσματος & Κυτταρίτιδας
6 Δεκεμβρίου 2018, 5:30 – 10:00 μ.μ.

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την καταπολέμηση του παθολογικού φαινομένου της κυτταρίτιδας, τη συσσώρευση λίπους, την κατακράτηση υγρών. Η μάλαξη κυτταρίτιδας με βεντούζες οδηγεί στην καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των τοπικών ιστών, στην διέγερση της ροής του αίματος και της λέμφου. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και σμιλεύει το περιγράμματος των κάτω άκρων, της κοιλιακής χώρας και των γλουτών.

Διδακτικές ώρες: 5        Δίδακτρα: €80

Συνδεθείτε στην Εκδήλωση Facebook

Ανανέωση Προσώπου με Βεντούζες
13 Δεκεμβρίου 2018, 5:30 – 10:00 μ.μ.

Νέα τεχνική χειρισμού των ιστών του προσώπου με τις βεντούζες! Η καινούρια αυτή μέθοδος θα εντυπωσιάσει με την ευκολία εφαρμογής της και το άμεσο, εμφανές αποτέλεσμα που προσφέρει. Ξεκινώντας από μέγεθος μόλις 3 μ.μ., οι βεντούζες επιτρέπουν τη συνολική ανανέωση της όψης του προσώπου. Παρατηρείστε ευδιάκριτο αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής μετά από λίγα μόνο λεπτά.

Διδακτικές ώρες: 5        Δίδακτρα: 90 ευρώ

Συνεθείτε στην Εκδήλωση Facebook

Διδακτικές ώρες για το καθένα σεμινάριο: 5

Διδακτικές ώρες για τα τρία σεμινάρια: 15

Δίδακτρα και για τα τρία σεμινάρια: €240, 25% έκπτωση για προεξόφληση και των τριών σεμιναρίων, οπότε τα δίδακτρα ανέρχονται στο ποσό των €180.

20% έκπτωση για προεξόφληση δύο εκ των τριών σεμιναρίων.

Μάλαξη με Βεντούζες | Cupping Massage

Μάλαξη με Βεντούζες | Cupping Massage

November 29, 2018, 5:30pm - December 13, 2018, 10:00pm

Oriental Medicine Training Centre
Aglavrou 13
Athens,   Map

www.omcentre.gr/courses/massage/cupping-massage/Μην χάσετε αυτή τη σειρά εξαιρετικών σεμιναρίων που παρουσιάζει για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα η Ilaira Bouratinos!

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεραπείας η Ilaira Βouratinos διδάσκει πληθώρα τεχνικών για όλο το σώμα, με τουλάχιστον 10 διαφορετικούς τύπους βεντούζας, κυρίως από σιλικόνη.

Θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να μάθετε, αλλά και να επωφεληθείτε εσείς οι ίδιοι από τα ευεργετικά τους αποτελέσματα μιας και θα εφραμόσουν τη θεραπεία όλοι οι συμετέχοντες ο ένας στον άλλον!

Είστε φυσικοθεραπευτής, μασέρ, shiatsu practioner; Ασχολείστε με οποιαδήποτε θεραπεία σώματος και τα χέρια σας κουράζονται;

Οι τεχνικές με τις βεντούζες σιλικόνης θα σας προσφέρουν μία άμεση , ξεκούραστη μέθοδο για την αποτελεσματική θεραπεία των πελατών σας.

Γνωρίζετε πως έως το 95% του πληθυσμού πάσχει από πόνους στη ράχη;

• Εξειδικευμένο Σεμινάριο Μάλαξης με Βεντούζες για την Πλάτη
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, 11:30 – 16:00
Δίδακτρα: €70

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την καταπολέμηση του παθολογικού φαινομένου της κυτταρίτιδας, τη συσσώρευση λίπους, την κατακράτηση υγρών.

Η μάλαξη κυτταρίτιδας με βεντούζες οδηγεί στην καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των τοπικών ιστών, στην διέγερση της ροής του αίματος και της λέμφου.

Βελτίωση της όψης του δέρματος, σμίλευση του περιγράμματος των κάτω άκρων, της κοιλιακής χώρας και των γλουτών.

• Εξειδικευμένο Σεμινάριο μάλαξης με βεντούζες Αδυνατίσματος και Κυτταρίτιδας
Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, 11:30 – 16:00
Δίδακτρα: €80

Νέα τεχνική χειρισμού των ιστών του προσώπου με τις βεντούζες! Η καινούρια αυτή μέθοδος θα εντυπωσιάσει με την ευκολία εφαρμογής της και το άμεσο, εμφανές αποτέλεσμα που προσφέρει.

Ξεκινώντας από μέγεθος μόλις 3 μ.μ., οι βεντούζες επιτρέπουν τη συνολική ανανέωση της όψης του προσώπου.
Παρατηρείστε ευδιάκριτο αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής μετά από λίγα μόνο λεπτά.

• Εξειδικευμένο Σεμινάριο Ανανέωσης Προσώπου με Βεντούζες
Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, 11:30 – 16:00
Δίδακτρα: €90

Πληροφορίες και Εγγραφές: 210- 64.40.023

Η παρακολούθηση του πακέτου των τριών αυτών εξειδικευμένων σεμιναρίων σας εξασφαλίζει συνολική έκπτωση στα δίδακτρα 25%. Έτσι το ποσό ανέρχεται στα €180

Η παρακολούθηση δύο εκ των τριών σεμιναρίων αναλογεί σε συνολική έκπτωση στα δίδακτρα 20%.

Δείτε και τις μεμονωένες εκδηλώσεις μας!
... See MoreSee Less

50 interested  ·  1 going
WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann