Ο Αισθητικός βελονισμός όταν εφαρμόζεται από επαγγελματίες βελονιστές, εκπαιδευμένους στην Κινέζικη Ιατρική, εστιάζει ταυτόχρονα στις αιτίες που οδηγούν στα αισθητικά προβλήματα σε αντίθεση με προσεγγίσεις που εστιάζουν μόνο σε τοπικά προβλήματα του προσώπου. Επιπλέον, οι παραδοσιακές τεχνικές που εφαρμόζονται τονώνουν δυναμικά τη ζωτική ενέργεια στο πρόσωπο μέσω εξειδικευμένων τεχνικών και σημείων γνωστών για την επικυνδυνότητα τους στην εισαγωγή της βελόνας (π.χ. Bl-1, St-1, Qiuhuo, GB-2, GB-3).

Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε το νέο αυτό εξειδικευμένο σεμινάριο που σχεδιάστηκε αποκλειστικά να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών βελονιστών στην κλινική εφαρμογή, είτε έχουν προηγούμενη εμπειρία στον αισθητικό βελονισμό είτε όχι. Ο συνδυασμός παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών που διδάσκονται, αποσκοπεί στη διεύρυνση των δεξιοτήτων τους και εγγυάται αποτελεσματική και ασφαλή εφαρμογή.

Η ύλη έχει σταχυολογήσει τις κύριες γνωστές τεχνικές του βελονισμού αλλά και πιο εξειδεικευμένους χειρισμούς βελόνας στο πρόσωπο, που δεν είναι ευρέως διαδεδομένοι καθώς και μια νέα μοναδική τεχνική για άμεσο λίφτινγκ που χρησιμοποιείται επίσης και για πάρεση.

Παρουσιάζονται επίσης πρωτοκόλλα θεραπείας, δηλαδή συγκεκριμένες συνταγές τεχνικών και ρουτίνες για διαφορετικές περιπτώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται:

  • Σύσφιξη και τόνωση του προσώπου (Toning Facial Treatment)
  • Ολοκληρωμένο λίφτινγκ (Full Face Lift)
  • Αντιμετώπηση βαθειών ρυτίδων (Deep Wrinkle Treatment)
  • Λείανση της επιδερμίδας (Skin Smoother)
  • Βελτίωση της χροιάς και του χρώματος του προσώπου (Facial Colour and Hue Corrector)

Επίσης, γίνεται αναφορά στην κινέζικη διαφορική διάγνωση και τη σχέση των συνδρόμων με τα αισθητικά προβλήματα. Δίνονται και οι αντίστοιχες συνταγές σημείων για την κάθε περίπτωση και θα δουλευτούν και κάποια από το σημεία του σώματος παράλληλα με το πρόσωπο.

Επιπλέον του βελονισμού, διδάσκονται και συμπληρωματικές τεχνικές, όπως dermaroller, guasha, χρήση βεντουζών στο πρόσωπο, μοξαθεραπεία καθώς και εξειδικευμένες μαλάξεις που χρησιμοποιούνται στο τέλος της συνεδρίας. 

Παράλληλα, δίνονται και σχετικές συνταγές παρασκευής για τα προϊόντα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσετε τόσο στη διάρκεια των συνεδριών όσο και για χρήση ενδιάμεσα στις συνεδρίες. Τα συστατικά που προτείνονται είναι κυρίως υποαλλεργικά και περιλαμβάνουν φυτικά έλαια βάσης, αιθέρια, βιταμίνες και άλλες αγνές φυσικές ή φαρμακευτικές πρώτες ύλες (π.χ. υαλουρονικό, αλόη, μαργαριταρόσκονη). Οι προσεκτικά μελετημένες συνταγές και συμβουλές ομορφιάς θα εξαλείψουν την ανάγκη να προμηθεύεστε ακριβά καλλυντικά προϊόντα του εμπορίου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το σεμινάριο αποτελείται κατά μεγάλο βαθμό από πρακτική εφαρμογή.

Απευθύνεται αποκλειστικά σε βελονιστές εκπαιδευμένους στην κινέζικη ιατρική που έχουν παρακολουθήσει το Εντατικό Σεμινάριο Αισθητικού Bελονισμού Level-1 ή παρόμοιο.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Ιλάειρα Μπουρατίνου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΔΙΔΑΚΤΡΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Aesthetic Acu Advanced: 12 & 13 Mαίου 2018

Ώρες: 9:30 π.μ. – 6:00 μ.μ.

Διδακτικές Ώρες: 18

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Δίδακτρα: €490         

20% έκπτωση για όσους έχουν παρακολουθήσει το Εντατικό Σεμινάριο Αισθητικού Βελονισμού Level-1.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann