Βελονισμός Αισθητικής Προσώπου

Aesthetic Acupuncture

Ο βελονισμός είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο για τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, τη μείωση των ρυτίδων και την τόνωση των μυών του προσώπου. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, προάγει την ανανέωση των κυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Έτσι, η επιδερμίδα σταδιακά γίνεται πιο πυκνή και ανθεκτική και κατά συνέπεια λιγότερο επιρρεπής στις επιθέσεις του περιβάλλοντος, που προκαλούν τη γήρανση. Αυτή η μέθοδος έρχεται σε αντίθεση με άλλους τρόπους λείανσης των ρυτίδων, που απολεπίζουν το δέρμα κάνοντας το πιο λεπτό και ευαίσθητο. Η τεχνική είναι σχεδόν ανώδυνη.

Σκοπός του μοναδικού αυτού σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και αισθητικούς κάποιες από τις σημαντικότερες τεχνικές που επιτυγχάνει ο συνδυασμός παραδοσιακών και σύγχρονων απόψεων στο βελονισμό, για άμεσα αποτελέσματα στον τομέα της αισθητικής.

Το σεμινάριο διεξάγεται σε δύο μέρη. Η κύρια ύλη βελονισμού παρουσιάζεται την πρώτη μέρα (Σάββατο) και μπορεί να παρακολουθηθεί χωρίς τη δεύτερη μέρα (Κυριακή), όπου γίνεται επιπλέον πρακτική και διδάσκονται οι εξειδικευμένες τεχνικές μάλαξης για άμεση ανόρθωση σε συνδυασμό με το βελονισμό (Instant Face Lift Massage). Το σεμινάριο αποτελείται κατά κύριο λόγο από πρακτική εφαρμογή.

Η ύλη του σεμιναρίου στηρίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία της Ιλάειρας Mπουρατίνου στην εφαρμογή και διδασκαλία των τεχνικών αυτών.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

• Μηχανισμοί δράσης του βελονισμού στην αισθητική και οι ανάλογες τεχνικές

• Οι διαφορετικοί τύποι βελονών και η χρήση τους ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

• Εξάσκηση πέντε κυρίων τεχνικών βελονισμού

• Εισαγωγή πολύ μικρών βελονών στις ρυτίδες για την παραγωγή κολλαγόνου (ενδοδερμικά & υποδόρια)

• Φυσικό “Botox”, σημεία κλειδιά που βοηθούν στη μείωση των μυϊκών συσπάσεων (ενδομυϊκή εισαγωγή)

• Κύρια βελονιστικά σημεία στο πρόσωπο

• Χρήση υαλουρονικού μαζί με το βελονισμό

• Acupressure και χρήση μαγνητών ως εναλλακτική λύση του βελονισμού

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά το βελονισμό, εφαρμόζεται το Instant Face Lift Massage, που συνδυάζει ειδικές μαλάξεις και χειρισμούς για άμεσο λίφτινγκ με τη χρήση βεντουζών.

Παράλληλα, δίνονται και σχετικές συνταγές παρασκευής για τα προϊόντα περιποίησης που θα χρησιμοποιήσετε, τόσο στη διάρκεια των συνεδριών όσο και για χρήση ενδιάμεσα στις συνεδρίες. Τα συστατικά που προτείνονται είναι κυρίως υποαλλεργικά και περιλαμβάνουν φυτικά έλαια βάσης, αιθέρια, βιταμίνες και άλλες αγνές φυσικές ή φαρμακευτικές πρώτες ύλες (π.χ. υαλουρονικό οξύ, αλόη, μαργαριταρόσκονη). Οι προσεκτικά μελετημένες συνταγές και συμβουλές ομορφιάς θα εξαλείψουν την ανάγκη να προμηθεύεστε ακριβά καλλυντικά προϊόντα του εμπορίου.

Το σεμινάριο αποτελείται κυρίως από πρακτική εφαρμογή.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο βελονισμό.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο βελονισμό. Οι τεχνικές του σεμιναρίου έχουν επιλεχθεί για την ευκολία εφαρμογής τους και εγγυόμαστε την άμεση αποτελεσματικότητα στην κλινική εφαρμογή. Χρησιμοποιούμε βελόνες που είναι πολύ μικρές και εισάγονται με τσιμπιδάκι 3, 5 & 7 μ.μ. σε μήκος, καθώς και κανονικές βελόνες βελονισμού για τις οποίες σας διδάσκουμε τη μέθοδο εισαγωγής με τον «οδηγό», που μαθαίνεται αμέσως και πολύ εύκολα (8, 15 & 25 μ.μ. μήκος).

Προτείνεται οι συμμετέχοντες να έχουν τα νύχια κομμένα κοντά για να χειρίζονται καλύτερα της βελόνες.

Απευθύνεται σε βελονιστές, σε αισθητικούς και άλλους επαγγελματίες υγείας κατά περίπτωση. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο βελονισμό.

Σημείωση

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν τις προϋποθέσεις αυτές, δηλαδή δεν είναι γιατροί, αισθητικοί, πτυχιούχοι βελονιστές κ.λπ. μπορούν να παρακολουθήσουν το τριήμερο σεμινάριο Aesthetic Acupuncture for Beginners. Δείτε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Ιλάειρα Μπουρατίνου

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΕΣ
Αισθητικός Βελονισμός Level-130-31/03/20199:30 π.μ. – 6:00 μ.μ.
Προπαρασκευαστικό Σεμινάριο για άτομα χωρις την κατάλληλη εμπειρία
Δείτε τη σχετική σελίδα εδώ
29/03/201910:15 π.μ. – 5:00 μ.μ.
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥΗΜΕΡΕΣΩΡΕΣΔΙΔΑΚΤΡΑ
Δίδακτρα218€450*

* €390 μόνο για πιστοποιημένους αισθητικούς και ιατρούς.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann