Έναρξη 16 Οκτωβρίου 2019

Η νέα ανανεωμένη διαδικτυακή σειρά Εξειδικευμένων Σεμιναρίων Κινέζικης Ιατρικής παρουσιάζει τις κυριότερες απόψεις της Κινέζικης Ιατρικής πάνω στη διάγνωση και τη θεραπεία των συστημάτων του οργανισμού καθώς και σε άλλα συναφή θέματα. Εμβαθύνει στη διαφορική διάγνωση και τη θεραπευτική αντιμετώπιση ευρείας γκάμας περιπτώσεων. Αναλύονται οι αντίστοιχες αρχές, στόχοι και συνταγές θεραπείες που περιλαμβάνουν βελονισμό, μοξαθεραπεία, χειρομάλαξη, καθώς και η κατάλληλη διατροφή, κοινά βότανα και συμπληρώματα. Επίσης εστιάζουν σε ασκήσεις και άλλες τεχνικές ανανέωσης και χαλάρωσης και δίνονται οι απαραίτητες συμβουλές υγείας για την κάθε περίπτωση.

Τα σεμινάρια αυτά είναι καρπός πολυετούς εμπειρίας και είναι σχεδιασμένα να ωθήσουν τους επαγγελματίες να εμβαθύνουν στη διαφορική διάγνωση και να αναβαθμίσουν τη θεραπευτική τους αντιμετώπιση σε ευρεία γκάμα περιπτώσεων.

Για πρώτη φορά στη Ελλάδα παρουσιάζουμε τα νέα σεμινάριααυτά σε μορφή διαδικτυακών μαθημάτων (webinars) αναβαθμίζοντας έτσι τον τρόπο διδασκαλίας με τις πλέον σύγχρονες διδακτικές μεθόδους. Χάρη στη νέα εκπαιδευτική τεχνολογία, η ύλη παρουσιάζεται με πρωτοπορειακό τρόπο μιας και κάνει χρήση σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων (π.χ. video και online testing). Με αυτόν τον τρόπο οι συμμετέχοντες εμπεδώνουν την ύλη καλύτερα μέσω πιό άμεσων και αποτελεσματικών εκπαιδευτικών μεθόδων. Η παρακολούθηση των webinars γίνεται εύκολα από τους περισσότερους υπολογιστές.

Τα σεμινάρια ολοκληρώνονται με ατομική αξιολόγηση μέσω online test. Με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους δίνεται το αντίστοιχο Certificate of Training.

Το καθένα από τα Εξειδικευμένα Σεμινάρια TCM εστιάζεται στη μελέτη συγκεκριμένων θεμάτων υγείας (δείτε παρακάτω).

Απευθύνονται σε επαγγελματίες με κατάρτιση στην κινέζικη ιατρική, τουλάχιστον του επιπέδου της Θεμελιώδους Εκπαίδευσης Κινέζικης Ιατρικής

Διδασκαλία: Ιλάειρα Μπουρατίνου, Κωνσταντίνος Γκοργκόλης και άλλοι συνεργάτες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει το πρόγραμμα οποιαδήποτε στιγμή της χρονιάς μεταξύ Οκτωβρίου και Μαΐου. Παρακολουθούνται τα βιντεοσκοπημένα μαθήματα παράλληλα με τα ζωντανά της εκάστοτε χρονιάς. Συμβουλευτείτε τη γραμματεία προκειμένου να διαμορφώσετε ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότηες.

Επισκόπηση Διαδικτυακών Μαθημάτων

Βασικά Μαθήματα:

Μεσημβρινοί

Μαθήματα: 16       Ώρες: 15       Δίδακτρα: €280

Θεωρία Σημείων

Μαθήματα: 4       Ώρες: 12       Δίδακτρα: €120

• Διάγνωση Zangfu Συνδρόμων

Μαθήματα: 20      Ώρες: 45       Δίδακτρα: €280

Προχωρημένα Μαθήματα:

Διατροφή & Κινέζικη Ιατρική

Μαθήματα: 8      Ώρες: 20       Δίδακτρα: €195

Γυναικολογία & Κινέζικη Ιατρική

Μαθήματα: 6      Ώρες: 20       Δίδακτρα: €450

Πόνος Θεραπευτικές Προσεγγίσεις

Μαθήματα: 4      Ώρες: 12       Δίδακτρα: €200

• Παθήσεις Κυκλοφορικού

Μαθήματα: 5      Ώρες: 20       Δίδακτρα: €280

• Παθήσεις Πεπτικού

Μαθήματα: 4      Ώρες: 16       Δίδακτρα: €240

• Παθήσεις Αναπνευστικού

Μαθήματα: 4      Ώρες: 16       Δίδακτρα: €240

• Παθήσεις Ουροποιητικού

Μαθήματα: 2      Ώρες: 8       Δίδακτρα: €140

• Υπόλοιπες παθήσεις

Μαθήματα: 8      Ώρες: 28       Δίδακτρα: €490

• Κινέζικη φιλοσοφία & ιατρική 

Μαθήματα: 2      Ώρες: 8       Δίδακτρα: €140

• Επανάληψη – εμβάθυνση

Μαθήματα: 8      Ώρες: 30       Δίδακτρα: €400

Πατήστε τους συνδέσμους για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.